Unge Ferrari / Na Meets Unge Ferrari Rapper And R B Artist Norwegian Arts / Also known as / stian ulveraker haugerdop:

Jeg gjør det hvis det føles nice / akvarium / fire vegger lagd av glass (brrr) / det er kaldt på bunn / sticky icky, helt vanvittig / jeg skal coppe meg en ubåt / aqua aura sånn En, kun én ting, jeg vil ha / du vet hvorfor jeg kom / så ikke grin når jeg sier jeg må dra / du er bare et navn jeg krysser av før jeg finner meg nye / hva var det jeg sa, du har Also known as / stian ulveraker haugerdop: Ut i natten som et dyr / gaten full av rød lys / skulle aldri tatt en til / jeg ser alt i sakte film / lyver til meg selv / null samvittighet / jeg må bare la det gå / jeg. Unge ferrari hävdar att norge har den bästa mjölkchokladen i världen, men vi vet ju såklart att vi vinner.

Unge ferrari hävdar att norge har den bästa mjölkchokladen i världen, men vi vet ju såklart att vi vinner. Chords For P3 Live Unge Ferrari Venstre
Chords For P3 Live Unge Ferrari Venstre from i.ytimg.com
Jeg gjør det hvis det føles nice / akvarium / fire vegger lagd av glass (brrr) / det er kaldt på bunn / sticky icky, helt vanvittig / jeg skal coppe meg en ubåt / aqua aura sånn En, kun én ting, jeg vil ha / du vet hvorfor jeg kom / så ikke grin når jeg sier jeg må dra / du er bare et navn jeg krysser av før jeg finner meg nye / hva var det jeg sa, du har Ut i natten som et dyr / gaten full av rød lys / skulle aldri tatt en til / jeg ser alt i sakte film / lyver til meg selv / null samvittighet / jeg må bare la det gå / jeg. Unge ferrari hävdar att norge har den bästa mjölkchokladen i världen, men vi vet ju såklart att vi vinner. Also known as / stian ulveraker haugerdop:

Also known as / stian ulveraker haugerdop:

Unge ferrari hävdar att norge har den bästa mjölkchokladen i världen, men vi vet ju såklart att vi vinner. Jeg gjør det hvis det føles nice / akvarium / fire vegger lagd av glass (brrr) / det er kaldt på bunn / sticky icky, helt vanvittig / jeg skal coppe meg en ubåt / aqua aura sånn En, kun én ting, jeg vil ha / du vet hvorfor jeg kom / så ikke grin når jeg sier jeg må dra / du er bare et navn jeg krysser av før jeg finner meg nye / hva var det jeg sa, du har Also known as / stian ulveraker haugerdop: Ut i natten som et dyr / gaten full av rød lys / skulle aldri tatt en til / jeg ser alt i sakte film / lyver til meg selv / null samvittighet / jeg må bare la det gå / jeg.

Ut i natten som et dyr / gaten full av rød lys / skulle aldri tatt en til / jeg ser alt i sakte film / lyver til meg selv / null samvittighet / jeg må bare la det gå / jeg. Unge ferrari hävdar att norge har den bästa mjölkchokladen i världen, men vi vet ju såklart att vi vinner. Jeg gjør det hvis det føles nice / akvarium / fire vegger lagd av glass (brrr) / det er kaldt på bunn / sticky icky, helt vanvittig / jeg skal coppe meg en ubåt / aqua aura sånn Also known as / stian ulveraker haugerdop: En, kun én ting, jeg vil ha / du vet hvorfor jeg kom / så ikke grin når jeg sier jeg må dra / du er bare et navn jeg krysser av før jeg finner meg nye / hva var det jeg sa, du har

Also known as / stian ulveraker haugerdop: Unge Ferrari Hundra Umea Open Umea Rockfoto Nu
Unge Ferrari Hundra Umea Open Umea Rockfoto Nu from cdn-01.rockfoto.nu
Unge ferrari hävdar att norge har den bästa mjölkchokladen i världen, men vi vet ju såklart att vi vinner. Also known as / stian ulveraker haugerdop: Jeg gjør det hvis det føles nice / akvarium / fire vegger lagd av glass (brrr) / det er kaldt på bunn / sticky icky, helt vanvittig / jeg skal coppe meg en ubåt / aqua aura sånn En, kun én ting, jeg vil ha / du vet hvorfor jeg kom / så ikke grin når jeg sier jeg må dra / du er bare et navn jeg krysser av før jeg finner meg nye / hva var det jeg sa, du har Ut i natten som et dyr / gaten full av rød lys / skulle aldri tatt en til / jeg ser alt i sakte film / lyver til meg selv / null samvittighet / jeg må bare la det gå / jeg.

En, kun én ting, jeg vil ha / du vet hvorfor jeg kom / så ikke grin når jeg sier jeg må dra / du er bare et navn jeg krysser av før jeg finner meg nye / hva var det jeg sa, du har

En, kun én ting, jeg vil ha / du vet hvorfor jeg kom / så ikke grin når jeg sier jeg må dra / du er bare et navn jeg krysser av før jeg finner meg nye / hva var det jeg sa, du har Also known as / stian ulveraker haugerdop: Unge ferrari hävdar att norge har den bästa mjölkchokladen i världen, men vi vet ju såklart att vi vinner. Jeg gjør det hvis det føles nice / akvarium / fire vegger lagd av glass (brrr) / det er kaldt på bunn / sticky icky, helt vanvittig / jeg skal coppe meg en ubåt / aqua aura sånn Ut i natten som et dyr / gaten full av rød lys / skulle aldri tatt en til / jeg ser alt i sakte film / lyver til meg selv / null samvittighet / jeg må bare la det gå / jeg.

Ut i natten som et dyr / gaten full av rød lys / skulle aldri tatt en til / jeg ser alt i sakte film / lyver til meg selv / null samvittighet / jeg må bare la det gå / jeg. En, kun én ting, jeg vil ha / du vet hvorfor jeg kom / så ikke grin når jeg sier jeg må dra / du er bare et navn jeg krysser av før jeg finner meg nye / hva var det jeg sa, du har Also known as / stian ulveraker haugerdop: Jeg gjør det hvis det føles nice / akvarium / fire vegger lagd av glass (brrr) / det er kaldt på bunn / sticky icky, helt vanvittig / jeg skal coppe meg en ubåt / aqua aura sånn Unge ferrari hävdar att norge har den bästa mjölkchokladen i världen, men vi vet ju såklart att vi vinner.

Ut i natten som et dyr / gaten full av rød lys / skulle aldri tatt en til / jeg ser alt i sakte film / lyver til meg selv / null samvittighet / jeg må bare la det gå / jeg. Unge Ferrari High Resolution Stock Photography And Images Alamy
Unge Ferrari High Resolution Stock Photography And Images Alamy from c8.alamy.com
En, kun én ting, jeg vil ha / du vet hvorfor jeg kom / så ikke grin når jeg sier jeg må dra / du er bare et navn jeg krysser av før jeg finner meg nye / hva var det jeg sa, du har Also known as / stian ulveraker haugerdop: Jeg gjør det hvis det føles nice / akvarium / fire vegger lagd av glass (brrr) / det er kaldt på bunn / sticky icky, helt vanvittig / jeg skal coppe meg en ubåt / aqua aura sånn Ut i natten som et dyr / gaten full av rød lys / skulle aldri tatt en til / jeg ser alt i sakte film / lyver til meg selv / null samvittighet / jeg må bare la det gå / jeg. Unge ferrari hävdar att norge har den bästa mjölkchokladen i världen, men vi vet ju såklart att vi vinner.

En, kun én ting, jeg vil ha / du vet hvorfor jeg kom / så ikke grin når jeg sier jeg må dra / du er bare et navn jeg krysser av før jeg finner meg nye / hva var det jeg sa, du har

Unge ferrari hävdar att norge har den bästa mjölkchokladen i världen, men vi vet ju såklart att vi vinner. Jeg gjør det hvis det føles nice / akvarium / fire vegger lagd av glass (brrr) / det er kaldt på bunn / sticky icky, helt vanvittig / jeg skal coppe meg en ubåt / aqua aura sånn Also known as / stian ulveraker haugerdop: En, kun én ting, jeg vil ha / du vet hvorfor jeg kom / så ikke grin når jeg sier jeg må dra / du er bare et navn jeg krysser av før jeg finner meg nye / hva var det jeg sa, du har Ut i natten som et dyr / gaten full av rød lys / skulle aldri tatt en til / jeg ser alt i sakte film / lyver til meg selv / null samvittighet / jeg må bare la det gå / jeg.

Unge Ferrari / Na Meets Unge Ferrari Rapper And R B Artist Norwegian Arts / Also known as / stian ulveraker haugerdop:. Unge ferrari hävdar att norge har den bästa mjölkchokladen i världen, men vi vet ju såklart att vi vinner. En, kun én ting, jeg vil ha / du vet hvorfor jeg kom / så ikke grin når jeg sier jeg må dra / du er bare et navn jeg krysser av før jeg finner meg nye / hva var det jeg sa, du har Jeg gjør det hvis det føles nice / akvarium / fire vegger lagd av glass (brrr) / det er kaldt på bunn / sticky icky, helt vanvittig / jeg skal coppe meg en ubåt / aqua aura sånn Ut i natten som et dyr / gaten full av rød lys / skulle aldri tatt en til / jeg ser alt i sakte film / lyver til meg selv / null samvittighet / jeg må bare la det gå / jeg. Also known as / stian ulveraker haugerdop:

Post a Comment

0 Comments

close